Meer dan 10 jaar ervaring

Aangesloten bij Anbos

Aangesloten bij ProVoet

Gezellig en ontspannend

Wimpers en wenkbrauwen

 
Beautysalon 73 is een gespecialiseerde salon in diverse behandelingen voor je wimpers en wenkbrauwen. Wil jij dagelijks minder tijd kwijt zijn aan het stylen van je wimpers en wenkbrauwen? Dat kan gerealiseerd worden bij Beautysalon 73! Lees snel meer over de verschillende behandelingen. Deze wimper- en wenkbrauw behandelingen kunnen ook gecombineerd worden met een gezichtsbehandeling.

Wimperextensions

Altijd al mooie en lange wimpers willen hebben? Dit kan nu bij Beautysalon 73. Beautysalon 73 is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions en werkt met het merk Blink. Deze extensions zijn gemaakt van koreaans PBT (polybutyleentereflalaat) en worden met de hand gemaakt. Door het gebruikte materiaal en de wijze van fabricage zijn deze extensions nauwelijks van de natuurlijke wimpers te onderscheiden. Voor meer informatie over deze behandeling neem dan gerust contact op.

 

Wimpers verven

Wimpers verven is een perfecte behandeling om je ogen nog meer te laten spreken en stralen. Niet iedereen is gezegend van donkere wimpers die de ogen verleidelijk maken. Daarom is het verven van je wimpers dé manier om deze look te creëren met een minimale inspanning.

 

Wenkbrauwen epileren of harsen

Je wenkbrauwen hebben een enorme impact op je look. Bij Beautysalon 73 kun je terecht voor verschillende behandelingen omtrent het shapen van je wenkbrauwen. Je kunt ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren of te laten harsen. Bij wenkbrauwen epileren wordt er gebruik gemaakt van een epileertang en wordt haartje voor haartje verwijderd. Voor een nog strakker resultaat kun je het beste kiezen om je wenkbrauwen te laten harsen. Het resultaat blijft langer zichtbaar, omdat alle haartjes inclusief donshaartjes verwijderd worden. Wanneer je een zeer gevoelige huid hebt, kun je het best ervoor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren.

 

Wenkbrauwen verven

Wil jij altijd goed voor de dag komen met de perfecte wenkbrauwen? Om je wenkbrauw look helemaal af te maken kun je er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten verven. Wenkbrauwpotloden zijn nu voorgoed verleden tijd! De verf blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten, de behandeling moet daarna weer herhaald worden om deze mooie look weer te kunnen creëren.

 

Boek een wimper en/of wenkbrauw behandeling bij Beautysalon 73

 
Boek vandaag een pedicure behandeling bij Beautysalon 73! Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de verschillende behandelingen? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar een passende behandeling voor jou. 

Bekijk ook eens onze andere behandelingen: manicure, gezichtsbehandelingen, wimpers & wenkbrauwen, ontharen.

Bekijk hier onze tarieven.

Kies voor Beautysalon 73

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Aangesloten bij Anbos
  • Aangesloten bij ProVoet
  • Gezellig en ontspannen